- Харчаванне арганізавана ў сталовая на 3 паверсе
- Абедзенныя залы 1 зала(ы) на 350 месцаў
- Дыетычнае харчаванне: Дыета Б, Дыета Н, Дыета П
санаторый Лётцы - тып харчавання:
- Заказное меню (с 2-га дня)
- па чацвяргах арганізаваны дні беларускай кухні
- Элементы шведскага стала: супы, салата-бар, гарніры. У сталовай - ЗВЧ-печ, кофемашына.
Па чацвяргах арганізаваны дні беларускай кухні. - Графік харчавання: харчаванне адпачывальнікаў ажыццяўляецца ў адну змену
Сняданак: 08:30 - 09:00 Другі сняданак: 11:00 - 11:10 Абед: 13:30 - 14:15 Падвячорак: 17:00 - 17:30 Вячэра: 19:00 - 19:45 Другая вячэра (кефiр): 00:00 - 00:00