- Харчаванне арганізавана ў спальны корпус №1 на 2 паверсе
- Абедзенныя залы 2 зала(ы) на 220 месцаў
- Банкетныя залы 1 зала(ы) на 20 месцаў
- Дыетычнае харчаванне: Дыета Б, Дыета Н, Дыета М, Дыета П, Дыета T, Дыета НК
санаторый Магістральны - тып харчавання:
- Заказное меню (с 2-га дня)
- У сталовай ёсць кандыцыянер, ЗВЧ-печ, кулер.
Элементы шведскага стала: салат-бар. - Графік харчавання: харчаванне адпачывальнікаў ажыццяўляецца ў адну змену
Сняданак: 09:00 - 09:30 Другі сняданак: 00:00 - 00:00 Абед: 13:30 - 14:00 Падвячорак: 16:30 - 17:00 Вячэра: 19:00 - 19:30 Другая вячэра (кефiр): 00:00 - 00:00